Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

Melyik kismama ne vágyna néha egy-egy fárasztó, lábdagadós nap után egy frissítő, egyben ellazító, finom, meleg olajos masszázsra? Jól hangzik, ugye?

A jó hír az, hogy a várandósság ideje alatt sem kell lemondani erről az élményről.A várandósság idején sem kell lemondani a szeretet érintéséről. A 14. héttől szertetettel várlak erre a meleg, bő olajos masszázsra, amely nem csak a testet és lelket lazítja el, hanem a várandósság alatti terheléseket, mint pl. vizesedés, derékfájdalom stb. is hatékonyan kezeli.

A kismama masszázs áldásos hatásai

  • Megnyugtatja a testet, lelket, harmóniát teremt a testre ható erőkben
  • Lágy, simító mozdulataival felfrissíti a vérkeringést
  • A bő olajozás  hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, így segíti a bőr tágulását, az anyai szervezet felkészítését a megnyílásra, és ellazulásra
  • Lazítja a szöveteket, izmokat, hogy amikor ott az idő, megfelelően tudjon tágulni. Nyugtatja az idegrendszert és mélyebb ellazulást biztosít.
  • Kíméletes és gyengéd és maximálisan alkalmazkodik testhelyzeteiben a babavárással járó testi kihívásaihoz.

Az ayurvédikus kismama masszázs kb. 60-75 perc és ára: 12 000 Ft

A szolgáltatásaim egy részének kis Babusgató műhelyemben adok teret Zsámbékon, ha saját otthonodban támogatlak, akkor a kiszállási díjam, a benzinköltség is felszámolásra kerül.

Az ayurvédikus masszázs menete

A telefonos, vagy e-mailes bejelentkezés után küldök részedre egy kérdőívet, amelynek a segítségével egyrészt megtudom majd, mi is az ayurvédikus alkatod, valamint a jelenlegi panaszaidat is megismerhetem, így személyre szabottan tudom végezni a kezelést: kiválasztom, melyik olaj a legmegfelelőbb számodra, illetve eldöntöm, a simító, dörzsölő, lágyan ütögető mozdulatok közül melyek legyenek túlsúlyban. Elküldöm a Masszázsok ellenjavallatai című dokumentumot és a Felelősségvállalási nyilatkozatot, amelyet a személyes találkozásunkkor fogsz aláírni. Illetve, ha várandós vagy, a Várandósság alatti kérdéssor a masszázs előtt című dokumentumot is.

Megtelítem azt is, hogy a többi masszázstól eltérően az ayurvédikus kezelésnél masszírozzuk a hajas fejbőrt is, valamint a mellkast. Az a legjobb, ha a masszázs után a gyógyító olaj még 2-3 órát rajtad maradhatna, hogy a hatása még inkább érvényesüljön. És mivel tényleg, de tényleg nagyon olajos leszek, célszerű úgy időpontot egyeztetni, hogy utána rögtön haza tudj menni nyugalomban, a hajadat egy törölközőbe csavarva. (kérlek, hozz magaddal törölközőt)

A személyes találkozónk során először rózsavízzel tisztítjuk meg az arcodat, majd arra kérlek, hogy fésüld ki a hajad, hogy az ujjaimnak szabad útja legyen. A masszázs elején még egy széken fogsz ülni, így tudom leginkább megmasszírozni a hajas fejbőrt, a homlokot, a nyakat, a vállövet és a hát felső részét. Majd az ágyra fekszel a hátadra, megmasszírozom az arcodat, a lábak elülső felét és a talpat, a hasadat, a karokat és a mellkast. Majd a hasadra átfordulva folytatom a lábak hátsó felszínével és a háttal.