Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

Kapcsolódásunk, egymásra hangolódásunk már a várandóságod harmadik trimeszterében megkezdődik egy 2*60 perces online konzultációval, amely során a konzultációs listából választhatsz / választhattok, amelyet gondolatébresztőnek majd elküldök. Minden olyan témát érinthetünk, amelyek átbeszélése arra szolgál, hogy a gyermekágyad a lehető leginkább Téged, titeket szolgáljon, hogy leginkább a felépülésedre és a babádra tudj koncentrálni.

Átbeszéljük, NEKED mi jelenti a boldog, békés, háborítatlan gyermekágyat és segítek megtervezni, hogy ki és miben fog tudni neked ebben segíteni, úgy, hogy csak abban és úgy segítsenek, amire és úgy, ahogy Te kéred őket. Összegyűjtjük, kik tudnak támogatni anyaságod megélésében, meghallgatnak és tisztelik az érzéseidet, gondolataidat, elképzeléseidet.

A szülésed előtt pár héttel otthonodban is meglátogatlak, amikor is ezalatt a kb. 3 óra alatt még jobban megismerkedünk, előkészítjük a gyermekágyas létetek, megtervezzük, megszervezzük ennek előkészületét, illetve körvonalazzuk a feladataimat. Ehhez jegyzetet is kapsz. 

Szülésed után (rendszerint) 6 alkalommal személyesen is támogatlak látogatásaim során. De persze itt Te döntheted el, hogy milyen gyakorisággal, hány hétig, hónapig jöjjek. Egy alkalom kb. 3 órás személyes jelenlétet jelent.

Ekkor elvégzek megbeszélt háztartási feladatokat otthonodban, vagy foglalkozom a nagyobb gyermekkel, illetve a babád gondozásában segíthetek, hogy picit pihenhess. Ha szeretnéd, beszélgethetünk az elmúlt hét történéseiről, és ha lelki támogatásra vágysz, beszélgethetünk szülésedről, a gyermekágyad illetve családi viszonyaitok alakulásáról. 

A szülés utáni első 3/6 hétben a látogatások között is „fogom a kezed”, telefonon elérhető vagyok, ha szükséged van rá. Meghallgatlak, és segítelek, információval, szakemberajánlással, együtt gondolkodással. 

Ha szeretnéd, akár minden alkalommal támogatom szülés utáni regeneráló, meleg olajos ayurvédikus masszázzsal (fej-, nyak- vállöv-, hátmasszázs, lábmasszázs, haskenés), vagy gyógynövényes intim gőzöléssel, gyógynövényes fürdővel és relaxációval a testi felépülésedet. A gyermekágyad végén az utolsó alkalommal megünnepelhetjük és lezárhatjuk (többedik) anyává válásodat egy gyönyörű szülészáró szertartás és egy gyertyafényes  teljes testmasszázs keretében.

Minden alkalommal hozok Neked ajándékba valami finomságot, és/vagy hasznos dolgot a szoptatásodhoz, egy gyógynövényes kozmetikumot öngondoskodásodhoz, tested-lelked kényeztetéséhez szükséges meglepetést.

A KÉNYEZTETEK gyermekágyas csomag ára a várandósság alatti konzultációkkal együtt: 225.000,- Ft

Minden dúlai gondoskodó csomag esetén szerződést írunk és közösen határozzuk meg annak tartalmát és a fizetési körülményeket, részletfizetést stb. Ha saját otthonodban támogatlak, akkor az előzőleg egyeztetett kiszállási díjam, a benzinköltség is felszámolásra kerül.

Ha szeretnél velem felkészülni a gyermekágyadra, vagy akár személyes támogatásomat kérnéd ebben a csodálatos, de érzékeny időszakban, és érdekelnek a csomagjaim, vagy bármely másik szolgáltatásommal kapcsolatban kérdésed adódna, így ez a lehetőség Neked szól! Egy ingyenes 30 perces felfedező beszélgetésre hívlak, ahol szívesen segítek egy kicsit eligazodni és meg is tudunk picit ismerkedni is. Ez a lehetőség nem jár semmilyen elköteleződéssel.
Töltsd ki ezt az ŰRLAPOT, és utána felveszem veled a kapcsolatot.