Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

Ha a gyermekágyadat szeretnéd teljesebben megélni, illetve erre a nagyon érzékeny, de gyönyörű időszakra felkészülni, ebben is segíthetek. Felkészülésedben egyéni konzultációkkal várlak, illetve minden második hónapban, sok szeretettel várlak a gyermekágyas és természetes babagondozás workshopra is!

Ha a felkészülés mellett személyes gyermekágyas támogatásomat (is) szeretnéd a szülés utáni első hetek, hónapok alatt, erre is van lehetőség.

A gyermekágy alatt ha úgy érezd, hogy összecsapnak fejed felett a hullámok, akkor lehetőséged van akár csak egy-egy nap egy személyes háztartási segítségnyújtásra, lelki támogatásra, dúlai gondoskodásra, masszázsra, vagy ezek kombinációjára. Ennek a gondoskodásnak a célja az, hogy erőre kapjál, kicsit feltöltődjél, hogy a rendkívül érzékeny gyermekágyas időszakban megkapd akár egy rövid időre is azt a támogatást, amellyel jobban lehet kezelni a kezdeti időszak kihívásait. A 3 órás látogatásom alatt előre egyeztetve átbeszélhetjük, mire lenne szükséged, miben tudlak segíteni.

Ha pedig szeretnéd, hogy a teljes gyermekágyas időszakban segítselek, akkor személyes találkozásaink során segíthetek a háztartási munkák elvégzésében, szülésed lelki feldolgozását, testi-lelki regenerálódásodat támogathatom értő (meg)hallgatással, finom masszázzsal, gyógynövényekkel, gőzöléssel, relaxációval, valamint dúlai látogatásaim alkalmával segíthetek tested-lelked táplálásában, épülésedben, szépülésedben.

Miben tudlak segíteni:

Kapcsolódásunk, egymásra hangolódásunk már a várandóságod harmadik trimeszterében megkezdődik egy  online/személyes konzultációval, amely során a konzultációs listából választhatsz / választhattok, amelyet gondolatébresztőnek majd elküldök. Minden olyan témát érinthetünk, amelyek átbeszélése arra szolgál, hogy a gyermekágyad a lehető leginkább Téged, titeket szolgáljon, hogy leginkább a felépülésedre és a babádra tudj koncentrálni.

Átbeszéljük, NEKED mi jelenti a boldog, békés, háborítatlan gyermekágyat és segítek megtervezni, hogy ki és miben fog tudni neked ebben segíteni, úgy, hogy csak abban és úgy segítsenek, amire és úgy, ahogy Te kéred őket. Összegyűjtjük, kik tudnak támogatni anyaságod megélésében, meghallgatnak és tisztelik az érzéseidet, gondolataidat, elképzeléseidet.

szülésed előtt pár héttel otthonodban is meglátogatlak, amikor is ezalatt a kb. 3 óra alatt még jobban megismerkedünk, előkészítjük a gyermekágyas létetek, megtervezzük, megszervezzük ennek előkészületét, illetve körvonalazzuk a feladataimat. Ehhez akár jegyzetet is kaphatsz. 

Szülésed után (rendszerint) 6 -18 alkalommal személyesen is támogatlak látogatásaim során. De persze itt Te döntheted el, hogy milyen gyakorisággal, hány hétig, hónapig jöjjek. Egy alkalom kb. 2,5-3 órás személyes jelenlétet jelent.

Mit csinálok az ottlétem alatt?

Ha szeretnéd, beszélgethetünk az elmúlt hét történéseiről, és ha lelki támogatásra vágysz, beszélgethetünk szülésedről, a gyermekágyad illetve családi viszonyaitok alakulásáról. 

Ekkor elvégzek megbeszélt háztartási feladatokat otthonodban, vagy foglalkozom a nagyobb gyermekkel, illetve a babád gondozásában segíthetek, ringatom, hogy picit pihenhess.

Megtaníthatom Nektek a babamasszázst, tornát.

Ha szeretnéd, akár minden alkalommal támogatom szülés utáni regeneráló, meleg olajos ayurvédikus masszázzsal (fej-, nyak- vállöv-, hátmasszázs, lábmasszázs, haskenés), vagy gyógynövényes intim gőzöléssel, gyógynövényes fürdővel és relaxációval a testi felépülésedet. Megkenem a hasadat, hogy gyorsabban regenerálódjon, megtanítom a heged kezelését, ha császármetszéssel hoztad világra a gyermekedet.

Megtaníthatom Neked a szülés utáni intim tornát, légzést, jógagyakorlatokat a szülés utáni regenerációhoz.

A szülés utáni első 3/6 hétben a látogatások között is „fogom a kezed”, telefonon elérhető vagyok, ha szükséged van rá. Meghallgatlak, és segítelek, információval, szakemberajánlással, együtt gondolkodással. 

És hogy a szolgáltatásaim közül Te éppen mit választasz, mikor és hány alkalommal, az fogja majd alakítani ennek a szolgáltatáscsomagnak az árát. Így az mindig egyéni és kettőnk közti megbeszélésen alapul. Mindent igyekszem úgy kialakítani, ahogy Ti szeretnétek, ahogy Nektek a legjobb, hogy a gyermekágyatok tényleg úgy teljen, olyan szerető gondoskodásban és körbeölelő figyelemmel, ahogy szeretnétek.

Ha kérdésetek van a dúlai gondoskodással kapcsolatban, írjatok bátran!