Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

MASSZÁZSAIM

Az érintés az első szeretetnyelvünk, már születésünk pillanatától értjük, és érezzük. Biztonságot adó, szerető érintések gyógyító, nyugtató hatásúak. Akár még várandósként, akár anyaként, fáradt nőként térsz be hozzám, megtartó, meleg kuckó vár, finom, gyógyító olaj és energiát adó kezek – néha pedig széles vállak is 🙂

Kismamaként a 14. héttől jöhetsz hozzám masszázsra, akár heti rendszerességgel. Szülés utáni regenerációdban pedig az az ápoló és felépülést támogató ayurvédikus masszázs lehet, amelyet Indiában minden egyes nap megkapnak az asszonyok a gyermekágyas időszak alatt! A szeretet, gondoskodás az érintésen keresztül is gyógyít!

Ha szeretnéd, megtanítom Neked, hogyan masszírozd a kisbabádat, mire kell figyelni közben és hogyan mélyítheted el kapcsolatotokat és kötődéseteket.

Ha pedig a szerető érintést szeretnéd kombinálni egy személyes konzultációval, vagy segítő beszélgetést, akkor Téged vár a „péntek esti szeánsz„, vagy a „mert megérdemlemcsomagom.

A szolgáltatásaim egy részének kis Babusgató műhelyemben adok teret Zsámbékon, ha saját otthonodban támogatlak, akkor a kiszállási díjam, a benzinköltség is felszámolásra kerül.