Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

MIVEL TUDLAK SEGÍTENI DÚLAKÉNT A VÁRANDÓSSÁGOD ALATT?

 

Teljes figyelmemet és jelenlétemet kínálom számodra. 

Várlak, ha beszélgetni szeretnél a várandósságod során a rád váró időszak örömeiről, vagy kihívásairól. Van lehetséges témakör listám, arról is választhatod, ami megszólít, de megoszthatod velem félelmeidet, bizonytalanságaidat, érzéseidet és elképzeléseidet a szüléseddel kapcsolatban. Felmerülő kérdéseidre a szüléssel, szoptatással, gyermekgondozással, gyermekágyas időszakkal,  ill. annak kihívásaival kapcsolatban pedig legjobb tudásom szerint fogok válaszolni. 

Várlak akkor is, ha csak egy területen kérsz támogatást, mert elbizonytalanodtál, elakadtál, vagy úgy érzed, ott van szükséged megtartásra, pl. fájdalomkezelés, gyermekágyas terv készítése, vagy a teljes felkészülésed alatt számítasz rám.

Beszélhetünk minden témáról, ami éppen foglalkoztat, vagy úgy érzed befolyásolhatja a szülésedet, anyaságodat.( Pl.: Párkapcsolati kérdések, szüleiddel való kapcsolatod, após-anyós konfliktusok, rossz gyerekkori élmények kórházzal, vizsgálatokkal kapcsolatban…stb.)

És ugyan a személyes találkozás varázsában hiszek, de Zoom-on, vagy skype-on keresztül is beszélgethetünk, ha az Neked kényelmesebb, vagy számodra jobban megoldható. 

A konzultáció ára:

60 perc /3*60 perc/5*60 perc – 10.000,- /28.000,- /45.000,- Ft

90 perc / 3*90 perc / 5*90 perc – 15.000,- / 42.000,- / 68.000,- Ft