Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

VÁRANDÓSSÁGOD IDEJÉN

Már várandósságod idején várlak szeretettel az alábbi szolgáltatásokkal:

A meleg olajos kismama masszázs, amely felfrissíti a testet-lelket, enyhítheti a terhességgel járó panaszokat, és akár hetente igénybe vehető a 14. héttől

A várandós időszakot megkoronázhatod egy csodálatos Blessingway ünneppel, amely saját nőiességed ünnepe, és csúcsa. Mindezt a legszorosabb, szeretetet, megtartó erőt, figyelmet, kedvességet adó női körödben, rokonaid, barátnőid körében élheted át.

Egyéni konzultációkkal, amelyek során együtt felkészülhetünk a szülésedre, átbeszélhetjük a kihívásaidat, elakadásait, együtt gondolkodhatunk ezek megoldásán

Vajúdástámogatási workshopon, illetve szülésfelkészítő műhelyen is nagy szeretettel várlak a pároddal, vagy a kísérőddel együtt, amelyek során részletes, informatív, sokat adó, gyakorlati munkában gazdag műhelymunkán vehettek részt.

SZÜLÉSED UTÁN

A gyermeked megszületése után pedig ezekkel segíthetlek, támogathatlak:

A dúlai konzultációkkal együtt felkészülhetünk a kisbabád érkezése utáni gyermekágyas időszakodra, vagy éppen már anyaságod idején átbeszélhetjük a felmerülő kihívásokat, elakadásaidat, erőforrásaidat, megoldási lehetőségeket egy nyugodt, megtartó térben, teljesen Neked szentelt figyelmemmel egy finom tea mellett.

Ha a felkészülés mellett személyes gyermekágyas támogatásomat (is) szeretnéd a szülés utáni első hetek, hónapok alatt, erre is van lehetőség. Akár egy alkalommal van szükséged rám, akár az egész gyermekágy alatt, mindent rugalmasan tudunk együtt kialakítani. Az általad elképzelt támogatási forma mind-mind a Te igényeid és lehetőségeid szerint választható.

Ha pedig úgy érezd, hogy összecsapnak fejed felett a hullámok, egy-egy kérdésed van, vagy éppen extra kényeztetésre, gondoskodásra vágysz, akkor lehetőséged van akár csak egy-egy nap egy személyes segítségnyújtásra, lelki támogatásra, masszázsra, vagy ezek kombinációjára is.

A szülés utáni regenerációdat egyebek mellett finom, meleg olajos masszázzsal támogathatom. Ezt az kényeztető, ápoló és felépülést támogató ayurvédikus masszázst Indiában minden egyes nap megkapják az asszonyok a gyermekágyas időszak alatt! A szeretet, gondoskodás az érintésen keresztül is gyógyít!

Ha szeretnéd, megtanítom Neked, hogyan masszírozd a kisbabádat, mire kell figyelni közben és hogyan mélyítheted el kapcsolatotokat és kötődéseteket.

Ha nem egyéni felkészítésben gondolkozol, akkor sok szeretettel várlak a gyermekágyas és természetes babagondozás tanfolyamra is!

Ha pedig várandósként, vagy anyaként egy kis extra énidőt szeretnél, kikapcsolni és feltöltődni, miközben megtanulod a szeretetteljes gondoskodást a családodnak a gyógynövények segítségével, akkor szeretettel ajánlom Neked a gyógynövényes élménydélutánokat, workshopokat Zsámbékon!

És hogy a szolgáltatásaim közül Te éppen mit választasz, mikor és hány alkalommal, az fogja majd alakítani ennek a szolgáltatáscsomagnak az árát. Így az mindig egyéni és kettőnk közti megbeszélésen alapul. Mindent igyekszem úgy kialakítani, ahogy Ti szeretnétek, ahogy Nektek a legjobb, hogy a gyermekágyatok tényleg úgy teljen, olyan szerető gondoskodásban és körbeölelő figyelemmel, ahogy szeretnétek.

A szolgáltatásaim egy részének kis Babusgató műhelyemben adok teret Zsámbékon, ha saját otthonodban támogatlak, akkor a kiszállási díjam, a benzinköltség is felszámolásra kerül.

Nézz körül nyugodtan az oldalakon és lehet, rátalálsz arra az információra, szolgáltatásra, programra, amit keresel, ami megszólít.  Keress bizalommal az elérhetőségeimen, hívj, vagy írj bátran, ha kérdésed támadna.

Ha szeretnél velem felkészülni a gyermekágyadra, vagy akár személyes támogatásomat kérnéd ebben a csodálatos, de érzékeny időszakban, és érdekelnek a csomagjaim, vagy bármely másik szolgáltatásommal kapcsolatban kérdésed adódna, így ez a lehetőség Neked szól! Egy ingyenes 30 perces felfedező beszélgetésre hívlak, ahol szívesen segítek egy kicsit eligazodni és meg is tudunk picit ismerkedni is 🙂 Ez a lehetőség nem jár semmilyen elköteleződéssel.
Töltsd ki ezt az ŰRLAPOT, és utána felveszem veled a kapcsolatot.