Ayurvédikus női / szülés utáni masszázs

13 500 Ft

Az Abhyangát, az indiai teljes test masszázst világszerte a masszázsok királynőjének emlegetik, nem véletlenül, mert a meleg olaj és a masszázs megkoronázása, a legfinomabb rész: az illóolajos gőzölés teszi fel a koronát, ami sokaknak új élmény, hiszen akkor kezdődik, amikor a legtöbb masszázs véget ér. Ez az élmény ellazít, feltölt és minden ideget kisimít.

Kategória:

Leírás

Az ayurvédikus masszázs menete

A telefonos, vagy e-mailes bejelentkezés után küldök részedre egy kérdőívet, amelynek a segítségével egyrészt megtudom majd, mi is az ayurvédikus alkatod, valamint a jelenlegi panaszaidat is megismerhetem, így személyre szabottan tudom végezni a kezelést: kiválasztom, melyik olaj a legmegfelelőbb számodra, illetve eldöntöm, a simító, dörzsölő, lágyan ütögető mozdulatok közül melyek legyenek túlsúlyban. Elküldöm a Masszázsok ellenjavallatai című dokumentumot és a Felelősségvállalási nyilatkozatot, amelyet a személyes találkozásunkkor fogsz aláírni.

Megemlítem azt is, hogy a többi masszázstól eltérően, az ayurvédikus kezeléseknél masszírozzuk a hajas fejbőrt, valamint a mellkast is. Az a legjobb, ha a masszázs után a gyógyító olaj még 2-3 órát rajtad maradhatna, hogy a hatása még inkább érvényesüljön. És mivel tényleg, de tényleg olajos leszel, célszerű lenne úgy időpontot egyeztetni, hogy utána rögtön haza tudj menni nyugalomban, a hajadat egy törölközőbe csavarva (kérlek, hozz magaddal törölközőt).

A személyes találkozónk során először rózsavízzel tisztítjuk meg az arcodat, majd arra kérlek, hogy fésüld ki a hajad, hogy az ujjaimnak szabad útja legyen. A masszázs elején még egy széken fogsz ülni, így tudom leginkább megmasszírozni a hajas fejbőrt, a homlokot, a nyakat, a vállövet és a hát felső részét. Majd az ágyra fekszel a hátadra, megmasszírozom az arcodat, a lábak elülső felét és a talpat, a hasadat, a karokat és a mellkast. Majd a hasadra átfordulva folytatom a lábak hátsó felszínével és a háttal.

Ezután jön a  a legfinomabb rész: az illóolajos gőzölés teszi fel a koronát, ami sokaknak új élmény, hiszen akkor kezdődik, amikor a legtöbb masszázs véget ér. Ez az élmény ellazít, feltölt és minden ideget kisimít.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ayurvédikus női / szülés utáni masszázs” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük