Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

Az ayurvédikus babamasszázs tökéletes megerősítője és elmélyítője az anya és a baba kapcsolatának. A gyengéd, szeretetteljes érintés csökkenti a baba szervezetében a stresszhormont, így nem csupán megnyugtatjuk a babát, elősegítve a mély alvását, de erősíti az immunrendszert, serkenti a vérkeringést, az emésztést, és ellazítja az izmokat is. Az izmok ellazulásával az ízületek is ellazulnak, így a baba könnyebben, szabadabban mozog majd.

A babamasszázs oktatás ára 22 5000 Ft.

A szolgáltatásaim egy részének kis Babusgató műhelyemben adok teret Zsámbékon, ha saját otthonodban támogatlak, akkor a kiszállási díjam, a benzinköltség is felszámolásra kerül.

Az indiai ayurvédikus babamasszázs
egyedisége és előnyei

Az ayurvédikus babamasszázs egyedisége abban rejlik, hogy a babák személyiségének megállapításával igyekszik személyreszabott kezelést adni, a baba személyiségének és típusának megfelelő hidegen sajtolt, növényi olajjal masszírozunk. A megfelelő olaj kiválasztása segíti a baba szervezetében lévő elemek egyensúlyi helyzetének kialakulását.

Segíti a mamákat, hogy jobban megismerjék gyermeküket, és annak szükségleteit. Maga a masszázs is a mama ölében zajlik, ezáltal is erősítve a kötődést,  növelve a baba biztonságérzetét és bizalmát.

A masszázs méregtelenítő hatású a babák szervezetére is; segít eltávolítani a baba testét borító elhalt hámréteget és elősegíti az új bőr képződését, amely ezáltal puha és bársonyos lesz. Javul a baba vérkeringése és az oxigénellátása is,  amely elősegíti a jó emésztést és az izmok ellazulását. Az izmok ellazulásával az ízületek is ellazulnak, így a baba könnyebben, szabadabban mozog.

A rendszeres masszírozás megelőzi az emésztési rendellenességeket. Segíti a bélműködést, megelőzi a felfúvódást, gázképződést és a székrekedést.

Csökkenti a baba szervezetében a stresszhormont. Ennek következtében a baba békés és boldog lesz és sokkal jobban is alszik.

Az édesanya/édesapa az érintés által még inkább közelebb kerül babájához, ami a kettejük közötti bizalmas viszony elmélyülését segíti elő. Az érintés hatására a baba szellemileg és fizikailag is fejlettebb lesz, mint az a baba, akit kevésbé érintenek, simogatnak.

A kezelés végén a babák meleg fürdőben részesülnek, így testük még inkább ellazul és oldódik. A meleg víz hatására bőrének pórusai kitágulnak és a pórusokon keresztül az olaj a test mélyebb rétegeibe és a szervekhez is eljut és ott fejti ki jótékony hatását.