Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

Péntek este, vége a munkának, fáradt vagy és csak csendre vágysz. De tudod, otthon várnak a gyerekek, a házimunka, ezernyi teendő.

Egy kis feltöltődést, kiszakadást kínálok Neked egy különleges formában a zsámbéki kis Babusgató kuckómban. Mi fog várni?

Finom halk zene, meleg kuckó, sok gyertya és mécses. Ebben a megtartó térben külön keverek egy illóolajos keveréket, amivel megmasszírozlak, és a finom, meleg olajos masszázs utáni gőzbe is kerül majd pár csepp gyógyító esszencia.

Egy finom 90 perces Abhyangával, azaz indiai ayurvédikus teljes test masszázzsal várlak, amelyet világszerte a masszázsok királynőjének emlegetik. A masszázs végén sokan szeretnétek ott maradni az ágyon és aludni egy jót, hisz nem csupán fizikailag, hanem lelki síkon is ellazít, megkönnyít és sokszor érzelmeket szabadít fel. Főleg a masszázs megkoronázása, a legfinomabb rész: az illóolajos gőzölés teszi fel a koronát, ami sokaknak új élmény, hiszen akkor kezdődik, amikor a legtöbb masszázs véget ér.

Épp ezért is hoztam létre a „Péntek esti szeánsz” csomagot is, amit havonta egyszer, egy előre meghirdetett péntek estén egy hölgynek kínálok, hogy jól induljon a hétvége, és a heti fáradságos munka után feltöltődhessen, kiereszthessen a kis Babusgató kuckómban. A masszázs után forró ital és egészséges harapnivaló várja és dúlai konzultációval / segítő beszélgetéssel folytathatjuk a feltöltődést.

Ugyanezt a programot természetesen kismamáknak is kínálom „Mert megérdemlem” néven, amit akár szülésfelkészítő konzultációval, félelemoldással, segítő beszélgetéssel egészíthetünk ki.

A Péntek esti szeánsz / Mert megérdemlem kb. 2-2,5 óra perc és ára: 20 000 Ft

És hogy milyen hatással van a gyermekágyban ez a masszázsfajta?

Judit szavait idézem:

Kitti a gyermekágy idején támogatott és segített minket, dúlaként. Az utolsó ilyen közös alkalom egy masszázs volt. Már nagyon vártam, mert őszintén szólva eléggé fáradt voltam már, háfájással kialvatlansággal fűszerezve, a szülés utáni hormoncunamiban mélységeket és magasságokat megélve. A melegolajos teljes testmasszázsban minden érintés, Kitti csodás kezei által nagyon hamar teljes felfrissülést és ellazulást éreztem. A szeánsz végére teljesen kicserélődtem, olyan hálás voltam az egész alkalomért Kittinek, hogy még a könnyem is kicsordult. Aki volt már gyermekágyas időszakban fáradt, tudja milyen és hogy mennyit ér akár egy hátmasszázs, egy teljes testmasszázs meg maga a kánaán.
De ne higgyetek nekem. Próbáljátok ki, megéri!

Szeretettel várlak Téged is!!