Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

A gyermekágy alatt ha úgy érezd, hogy összecsapnak fejed felett a hullámok, akkor lehetőséged van akár csak egy-egy nap egy személyes segítségnyújtásra, lelki támogatásra, masszázsra, vagy ezek kombinációjára.

Ennek a gondoskodásnak a célja az, hogy erőre kapjál, kicsit feltöltődjél, hogy a rendkívül érzékeny gyermekágyas időszakban megkapd akár egy rövid időre is azt a támogatást, amellyel jobban lehet kezelni a kezdeti időszak kihívásait. A 3 órás látogatásom alatt előre egyeztetve átbeszélhetjük, mire lenne szükséged, miben tudlak segíteni.

Ezek lehetnek:

  • Háztartási munka
  • Masszázs
  • Babamasszázs oktatás
  • Segítség a babagondozásban
  • Megéléseid, elakadásaid megbeszélése, lelki segítségnyújtás.

A NEM VAGY EGYEDÜL gyermekágyas csomag ára: 25.000,- Ft

Minden dúlai gondoskodó csomag esetén szerződést írunk és közösen határozzuk meg annak tartalmát és a fizetési körülményeket, részletfizetést stb. Ha saját otthonodban támogatlak, akkor az előzőleg egyeztetett kiszállási díjam, a benzinköltség is felszámolásra kerül.

Ha szeretnél velem felkészülni a gyermekágyadra, vagy akár személyes támogatásomat kérnéd ebben a csodálatos, de érzékeny időszakban, és érdekelnek a csomagjaim, vagy bármely másik szolgáltatásommal kapcsolatban kérdésed adódna, így ez a lehetőség Neked szól! Egy ingyenes 30 perces felfedező beszélgetésre hívlak, ahol szívesen segítek egy kicsit eligazodni és meg is tudunk picit ismerkedni is. Ez a lehetőség nem jár semmilyen elköteleződéssel.
Töltsd ki ezt az ŰRLAPOT, és utána felveszem veled a kapcsolatot.