Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

Csodálatos dolog tud lenni a hétköznap, annak örömei és kihívásai. Amikor szeretni és értékelni tudod a kicsit és hálával tudsz gondolni rá. De meg csodásabb, amikor ki tudsz lépni a hétköznapokból is és megünnepled a rendkívülit.

Azt kilenc hónapot, amíg a szíved alatt hordtad a kisbabád, saját női minőséged anyává lényegülését, saját nőiességed ünnepét, csúcsát, mindezt a legszorosabb, szeretetet, megtartó erőt, figyelmet, kedvességet adó női körödben, rokonaid, barátnőid körében.

Amikor lezárod a várandósságodat és ünneppel, hálával gondolsz az előtted álló útra, a szülésedre és (új) anyaságodra. Az utolsó időszak, amikor Te vagy a középpontban, amikor Téged kényeztetnek, amikor túlcsordul minden és feltölt szeretettel, erővel az előtted álló életeseményre. Ez a szülésáldó szertartás, a blessingway.

Ilyenkor megünnepeljük a várandós, szülése előtt álló nőt, díszbe öltöztetjük a szívét és a lelkét és engedjük áthatni női energiákkal és pozitív női erővel, hogy majd az anyává születésének napján ebből táplálkozni tudjon. Az ünnep célja, hogy a várandós félelmeit feloldva, ereje és saját testének bizalmában lépjen rá egy teljesen más útra és fogadja be női létének új aspektusát, az anyai minőséget.

Az ünnep végén összekötjük magunkat – minden erőnket, tudásunkat és szeretetünket a fonál jelzi a csuklónkon, amelyet majd a kicsi baba megszületésének hírét hallva fogunk levágni magunkról.

Addig pedig itt vagyunk melletted, mögötted, körülötted, és erőnkból, tudásunkból, szeretetünkből merítkezhetsz, drága Édesanya!

Ez az ünnep rendkívül sokat ad, és óriási megtiszteltetés számomra, ha én szervezhetem meg Nektek!

Kedves Kismamák! Szeretettel hívunk Benneteket február 24-én egy olyan különleges, csoportos eseményre, ahol a női közösség ereje és a szülés, várandósság ünneplése kerül előtérbe. Ezen a csoportos szülés-várandósáldó ünnepen együtt ünneplünk, megosztjuk az érzéseinket, és együttesen készülünk arra, hogy üdvözöljük az élet csodáját. Minden részlet a facebook eseményben.

Egy vélemény:

Szia Kitti,

Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás délutánt, arra számítottam, hogy zsigeri szinten elindít esszenciális folyamatokat, de arra nem, hogy a „felszínen” is ennyire nyugodtnak, erősnek és emelkedettnek fogom majd érezni magam utána. Érzem a nők erejét, amit kaptam. 🙂
A szertartás közben volt egy pillanat, amikor rájöttem, hogy nagyon-nagyon jól érzem magam. 🙂 
Olyan fantasztikus volt tényleg az egész, csodás hivatásod van. Nagyon profin vezettél végig minket ezen az úton, ez onnan is lejött, hogy utána ketten is mondták, hogy arra számítottak, „vudusabb” lesz a szertartás – észre sem vették, hogy valójában az volt -, innen látszik, hogy mennyire profi kísérőnk volt. 🙂 
Gyönyörű volt a koszorú is, amit készítettél (lepréseltem a virágokat, és majd úgy fogom felhasználni őket), és nagyon kedves, hogy még ajándékot is kaptunk tőled azok után, hogy maga az esemény egy felbecsülhetetlen ajándék. 🙂
Remélem, minden rendben volt a hazaúton, és még egyszer köszönöm ezt a töltést, amit kaptam általatok!
Itt maradt rózsaszín keretben egy Modern Goddess kártya (amin az van, hogy „Ennek az útnak a végén én nőből anyává születek”, a gyönyörű virágcsokor mögött volt a konyhában, ugye az a tiéd?
Jelentkezünk, amikor eljött az idő levágni a karkötőket 🙂
Szeretettel,

Betti

A szülésáldó ünnep kb. 2,5-3 órás, megszervezése kb. 2 hétig tart, és a 37. hét körül javasoljuk megszervezni abban a támogató, szerető női körben, amelyben a legjobban érzed magad és akikkel együtt szeretnéd átélni ezt az élményt. Akár csodálatos ajándék is lehet számodra a szeretettet női körödtől.

A személyre szabott szülésáldó ünnep megszervezésének munkadíja: 45.000,- Ft, ez tartalmazza az előzetes figyelmem Feléd, az ünnep vezetését, valamint az ünnep szervezésének teljes lebonyolítását, valamint a dekorációt is, amely az ünnep meghittségét hivatott növelni, a Te színeidben, stílusodban. És tartalmaz tőlem is mindig egy ajándékot, amelyet a szülésed, anyává válásod emlékül adok majd Neked.

Az élő virágok (5-10.000,-Ft), amikkel Téged és a teret díszítjük még, valamint esetlegesen a profi fotós díjával, akinek a képei örök emlék marad számotokra, ill. az esetleges kiszállási díj költségével érdemes még számolni.