Telefon

+36 30 439 75 79

E-mail

anyakeszul.kitti@gmail.com

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Stegena Kitti vagyok, az ANYA KéSZÜL oldal megálmodója. Nő, Anya és feleség, dúla, kismama jóga és babás jóga oktató, ayurvédikus masszőr és babamasszázs oktató. Nagyon nagy szeretettel várom kismamák, édesanyák és nők jelentkezését, szerető érintéssel, konzultációkkal és workshopokkal kísérlek utadon az anyaság, feltöltődésed, újjászületésed és női újravirágzásod felé.

Várlak Benneteket szülésfelkészítő és gyermekágyas, illetve babamasszázs tanfolyamra, egyéni konzultációkra. Kényeztető női és kismama masszázsra, és a szülés után regeneráló, lazító masszázsra.

Az a vágyam, hogy minden édesanya (és édesapa, család) támogatva, megtartva, biztatva, elfogadva és szeretetben, saját döntéseit meghozva léphessen rá a szülőség útjára és élhesse meg a szülés utáni első heteket.

És ha nincs ebben saját segítséged, itt vagyok biztos támaszként – gondoskodva, kényeztetve, természetesen. Segítőim a gyógynövények, a jóga, a légzés, a szeretet érintése, vagyis a masszázs, a humor és a tabuk nélküli nyíltság. A felkészüléstől egészen egy gyönyörű, posztpartum időszakot lezáró szertartásig.

Szeretettel várom kapcsolódásunkat!

Értetek vagyok, segíteni szeretnék. Tőlem, Neked és neki. Szívvel és lélekkel.